Köpvillkor

Vid beställning av varor ingår Du ett köpavtal med oss. Genom att skicka Din beställning har Du också tagit del av och godkänt vår försäljningsinformation och våra köpvillkor.

Det är viktigt att Du tar del av våra villkor innan du gör en beställning samt att Du noggrant skriver in Din e-postadress. Beställningar med felaktig e-postadress tas bort. Efter slutförd beställning får Du en orderbekräftelse via e-post. Får du inte någon orderbekräftelse bör Du snarast kontakta Aroma Institutet.

Genom Din beställning godkänner och samtycker Du att ditt namn, personuppgifter och e-postadress används i vår orderhantering samt för utskick av erbjudanden. Aroma Institutet förmedlar aldrig Dina personuppgifter vidare med undantag för misstänkt bedrägeri eller avtalsbrott.

Du kan alltid kontakta oss för att ta del av de personuppgifter som vi har registrerade om Dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller inaktuella kan Du begära att uppgifterna skall rättas eller tas bort. Du kontaktar oss enklast på info@aromainstitutet.se 

För att handla på Aroma Institutets Webshop måste Du vara över 18 år, om Du är under 18 år måste någon av Dina föräldrar göra beställningen. Alla priser som visas anges i svenska kronor. Vi tillämpar inte något minimibelopp för beställning. Vi förbehåller oss rätten att i nätbutiken ändra våra priser, produkttexter, bilder och villkor utan att meddela detta i förväg. Det är villkoren och priserna vid beställningstillfället som gäller. Vi reserverar oss för felskrivningar, uppenbart felaktiga uppgifter och slutförsäljning. Bilder tillhörande vissa artikelgrupper kan vara symboliska och därmed ej återge den exakta märkningen, förpackningen, flaskan eller etiketten. 

Kontaktuppgifter

Aroma Institutet AB               Org.nr. 55 66 45-9078
Durovägen 67J                     Vi har F-skattsedel
806 28 Gävle                         Tel. 076 134 78 00
                                            E-post: info@aromainstitutet.se

Tillagd i varukorgen